donderdag 3 maart 2016

Happy Double Birthday To Me + Giveaway!

Vandaag ben ik zomaar, hopla, alweer 35 lentes jong. Jeetje waar blijft de tijd! Een beetje grijzer dan vorig jaar, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik hoop weer een jaartje wijzer te zijn geworden!

Daarnaast is er nog een ander feestje: dit mooie plekje op het web bestaat vier jaar!
Dubbel feest!

Vier jaar geleden begon ik te schrijven.. En te ontwerpen... En kijk eens nu, als ik naar mijn berichten ga zie ik 59 berichten die over mijn eigen ontwerpen gaan en in totaal bijna 1000 blogposten! Wauw! En wat is het toch leuk om al jullie commentaar te lezen hier op de blog, op Facebook en rustig aan kreeg ik ook reacties op YouTube de afgelopen weken. Zo leuk om te lezen! Mijn dank  is groot. 

Dit dubbele feestje vier ik dit met de enige manier waarop ik eigenlijk het kan vieren: met een toepasselijk patroontje!

Nu gratis een superschattig gratis patroontje voor verjaardagscupcakes gratis op de blog. Het patroontje vind je hier: klikkerdeklik.

Maar dat is niet alles: ik geef ook een ander cadeautje weg! Voor wie niet het juiste bolletje wol in de kast heeft liggen heb ik voor twee gelukkige winnaars een compleet pakketje om de twee verschillende cupcakes zelf te maken, inclusief wol, kraaltjes/vilt, kaarsje en een KnitPro haaknaald 4 mm.

Wil je winnen?

Laat dan een leuke reactie hieronder op de blog achter en vertel me hoe jij je cakejes gaat versieren! Inspiratie kun je uit het patroon halen. Ik trek random een winnaar aankomende zaterdag en ik zet de winnaars op Facebook, en je krijgt een mail. Zorg dat je een emailadres aan me laat weten of aan je reactie hangt!

Doe je mee?

Dankjulliewel, mijn lieve lezers, voor alle opmerkingen/advies en likes de afgelopen vier jaar! *knuf*

Liefs!


~~~~~~

 
Today is my 35th birthday. Wow. I cannot say I feel old, but boy tht are quite a few years! I've got a few extra grey hairs but I don't mind! I do hope that I have acquired a bit more wisdom in my 35th year haha.

And you know, this is not the only party. This little place of crochet on the www is now four years old. This is huge for me. I am so happy!

Four years ago I started writing here. And I started designing. Now I have over 50 blogposts about patterns and almost a 1000 blogposts in total! Every week you come along and I made some great friendships in the blog world and on Facebook. Last year I started on YouTube and I am starting to get friendly comments from you. Thank you so much, this means the world to me!

As a thankyou to you my dear readers I made a brand new free crochet design: a crocheted cupcake with cute decorations.

You can find the pattern here. Aren't they adorable?

I would love to offer you my giveaway (a package with enough yarn to make two cupcakes and embellish them and a crochet hook) but I do not have the means at the moment to send worldwide.... I am terribly sorry!

Here's to a few more years of yarn talk, tutorials, personal posts and happy crochet designs to come!!

Thanks for all of your support during the last four years! *hugs*


Love

xx

Barbara

26 opmerkingen:

 1. ik doe mee! Leuke cupcake zo zonder calorie├źn. Ik zou hem maken en versieren voor mijn vriend die eind maart jarig is. De versiering zou ik daarom niet zo zoet maken maar stoerder met blauw, groen en/of rood vilt. Voor zijn verjaardag maak ik dan ook nog wel echte hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er heel feestelijk uit! Ik doe graag mee aan je giveaway (ik denk dat het er anders niet van komt de cupcakes te maken). Ik ga ze dan voor mijn dochter maken die jarig wordt. Dus een roze variant met hartjes denk ik zo.
  Fijne dag nog!
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je verjaardag. Hopelijk heb je een fijne dag. Het zonnetje doet in ieder geval zijn best voor je.
  Schattige cupcakes. Ze zien er echt lekker uit. En ze zijn goed voor de lijn. Dank je voor het patroon.
  Wat lief dat jij op jouw verjaardag een cadeautje weggeeft. Eigenlijk een beetje de omgekeerde wereld. Jij bent jarig en zou dus jij zou cadeautjes moeten krijgen. Hopelijk krijg je leuke cadeautjes van de mensen om jou heen.

  Fijne dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Margaret :) Met dit soort feestjes vind ik het juist leuk om iets weg te geven :)

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd met jouw dubbel feestje. Ik kan helaas niet meedoen want ik ben druk met andere dingen. Maar er zullem mooie binnen komen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd met je (blog)verjaardag! Ik doe mee met je give-away. Als versiering vind ik bloemetjes erg leuk of (wat meer jongensachtig) kleine autootjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk dat is nou interessant: autootjes ! Alleen moeten die ienimini worden, maar wel leuk om iets voor te verzinnen!

   Verwijderen
 6. Proficiat, in het dubbel! Ik zou de taartjes gaan haken voor in mijn klas, zodat de peuters ermee kunnen gaan spelen in het poppenhuis. Dus al te kleine dingen zou ik er niet opdoen.
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk idee! Ik zou het vilt er dan opnaaien (als je vilt gebruikt) want ik heb nu alleen secondenlijm gebruikt en ik weet niet hoe lang dat houdt..

   Verwijderen
 7. Gefeliciteerd nou dat is wel een gebakje waard.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd! Ik zou er een mooie cupcake voor maken om aan een goede vriendin te geven, om haar een beetje op te vrolijken omdat ze al een jaar veel pijn heeft in haar schouder, een mislukte operatie achter de rug en nu wacht op de volgende. Ze zit thuis maar kan niet haken, dus dit zou een leuke verrassing zijn voor haar :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaa, dat is niet leuk.. Balen zeg... Wens haar maar sterkte...

   En dankjewel!

   Verwijderen
 9. Nog een keer proficiat! En ik ga eerst het cakeje eens maken voordat ik het ga versieren. Het eindresultaat laat ik wel zien in een fotootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog van harte gefeliciteerd, ik hoop dat je een leuke, gezellige verjaardag heb gehad.
  Lieve Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en met je blog verjaardag! Leuk je blogberichten en haakfilmpjes op YouTube! Ga zo door zou ik zo zeggen!Ik vind ze hartstikke leuk! Graag doe ik mee met je give away wan mijn gehaakte taartjes beginnen erg stoffig te worden en zo langzamerhand aan vervanging toe te zijn! Bedankt voor het delen van jou patroon! Liefs groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Proficiat met je verjaardag en 4-jarig blog bestaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met je verjaardag en je vierde blogverjaardag!
  Hoop dat ik nog kan deelnemen, want het lijkt mij leuk om deze cakejes te maken! Zou ze versieren met sterretjes in de kleuren blauw, geel, oranje enz. en een ander met hartjes in kleuren zoals rood, roze, paars enz.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sylvia!
   Sterretjes zijn idd ook leuk.. Lijkt me schattig!

   Verwijderen

I would love it if you leave a comment! Thank you so much for visiting xXx