WorkshopsSinds januari geef ik workshops bij "The Knitwitch" in Zoetermeer. Deze handwerkwinkel geeft zowel brei- als haakworkshops voor beginners en gevorderden.
De workshops worden door een drietal dames gegeven, waar ik er eentje van ben.

Woon je in de buurt? Kijk vooral of er een workshop van jouw smaak bij zit!

Op de volgende data ben ik aanwezig om een workshop te geven:

Zaterdag 14/2 en 21/2: Workshop Haken voor beginners 10:00-12:00 
In twee ochtenden leer ik je de basisbegrippen van haken, de steken, het lezen van patronen en we oefenen een aantal haaktechnieken.
Donderdag 5/3  Workshop Granny's haken 19:00-21:00
In 1 avond laat ik je zien hoe je granny's haakt, wat voor effect kleuren hebben op de uitstraling van grannys en leer ik je kleuren wisselen en methoden hoe je ze aan elkaar maakt.
Vrijdag 13/3 Workshop Patronen Lezen 19:00-21:00
Heb je moeite met een patroon? Kom je niet uit de afkortingen of het diagram? Heb je tips nodig om een bepaald patroon aan te pakken? Dan is deze workshop iets voor jou! Neem je patroon mee en we gaan er rustig voor zitten.
Dinsdag 24/3 en 31/3 Workshop Haken voor beginners 19:00-21:00 
In twee avonden leer ik je de basisbegrippen van haken, de steken, het lezen van patronen en we oefenen een aantal haaktechnieken.
Donderdag 9/4 en 16/4 Workshop Shawl haken
Met een groepje wat meer ervaren haaksters/hakers gaan we samen een shawl haken. Het patroon en materiaal wordt verzorgd door The Knitwitch. Ik zorg voor de begeleiding van start tot finish! 
Meer data volgen nog!

Wil je je inschrijven? Ga dan naar de site van The Knitwitch: KLIK!

Wilt u me een keer uitnodigen voor een workshop? Leuk!


Ik ben gek op beginners, maar zou ook graag het Tunisch haak virus willen verspreiden. Of een gezellige workshop knuffels maken willen leiden, of workshops met een bepaald thema. Kijk vooral rond op mijn pagina met tutorials en mijn patronen pagina's (hier en hier) of mijn smaak overeenkomt met die van u en uw winkel.

In overleg (aangezien ik workshops geef naast mijn reguliere baan als docent in het middelbaar onderwijs) prikken we dan een datum.

Mail me vooral, het lijkt me leuk om meer winkels/handwerkplaatsen te leren kennen!

E-mail: zomaareendagcrochetdesigns@gmail.com

groetjes
Barbara

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I would love it if you leave a comment! Thank you so much for visiting xXx